Storage makeup elak berhabuk dan nampak tersusun dan kemas.

 hai assalammualaikum
 
Susunatur: Kemas Barang Makeup Simpan Dalam Storage Makeup Elak Berhabuk -  Sebelum ni konon tak membazir beli storage makeup tertutup, sebab rasa tak perlu dan membazir. Tapi lama-lama, tengok barang makeup cepat betul berhabuk, dengan tak laratnya nak bersihkan setiap minggu, jadi fikir panjang, baik beli storage makeup yang ada tutup untuk elak habuk. Makeup kita bukan sikit, banyak gila. Lepas tu ingat nak jimat pakai barang yang sedia ada je, tapi lama-lama macam bersepah pulak.

Rezeki dapat pulak voucher dekat PG Mall. PG Mall ni website shopping online. Nad suka shopping sini sebab banyak tawaran. Setiap minggu ada je tawaran diaorang buat. Korang boleh tengok berkenaan PG Mall dekat entri berkaitan yang nad buat ni.

Voucher yang nad dapat, nad beli storage makeup. Storage makeup jenis ada tutup. Pernah nad cerita berkenaan bekas simpanan barang makeup sebelum ni, lepas tu nad ada beli storage makeup yang boleh letak gincu dan bawah ada laci, tapi tu jenis open dan kecil. Biasalah, terpengaruh tengok beauty semua bekas simpanan barang makeup diaorang lawa. 



Bila tengok balik tempat barang makeup nad yang bersepah tu, terus nad beli storage makeup tertutup. Meh tengok storage makeup apa nad beli. Nad ada sediakan video tengok sebelum dan selepas.



Semua barang makeup storage ni nad beli di website shopping PG Mall



Makeup storage white: http://bit.ly/365snF2 .Kliklink tu ye kalau korang nak beli. Harga RM56, ingat kecik rupanya besar. Puas hati. Dahla cantik. Ada banyak pilihan warna, ada light grey, off white dan pink. Tapi gambar dia tunjuk putih je. Entahla tak tau warna lain ada ke tak. Ukuran 290W x 200D x 390H (mm) . Nad tak ukur pun..hahaa. Puas hati la beli dapat ni.



Transparent storage box: http://bit.ly/351tBC8 . Yang ni ada large dan premium large. Nad ambil Extra large. Boleh isi banyak barang makeup.
 




Organizer cotton storage : http://bit.ly/34Ywrrs. Ni nak letak kapas muka. Kalau plastik je macam tu memang rasa bersepah..ehhee. Clear Acrylic Boxes. Kotak penyimpanan kapas make-up yang unik, boleh memuatkan kapas kapas kira-kira 40 persegi, reka bentuk yang boleh ditanggalkan, boleh dicuci. Dengan reka bentuk penutup, tahan debu dan tahan lembapan, mudah digunakan. Dengan ruang penyimpanan untuk kemudahan penggunaan, menyimpan alas kapas, sapu kapas, cepit rambut, cat kuku, krim kulit, gincu dan banyak lagi untuk organisasi yang lebih baik. Bahan PS tebal, tekstur, tebal, halus dan telus, terasa baik, tahan lama.




Led light makeup mirror: http://bit.ly/2TWSqbR. Oh ni ceritanya sebeanrnya, nad beli bekas storage makeup siap ade LED, tapi takde stok, so kene refund duit. Tu yang cari bekas storage lain dan beli LED light mirror ni..hehee..lawa pulak.
- Cermin dengan Lampu LED.
- 2 pilihan warna - Pink & Putih
- Lampu LED boleh dicas semula USB, 
- Dapat menyesuaikan kecerahan & warna (3 jenis warna).
- Sudut cermin boleh disesuaikan juga.
-  Penghantaran percuma.

Korang boleh usha website PG Mall ni, klik  https://cutt.ly/kgHSuys . Ada banyak pilihan barang yang ada. emas pun ada. Ok selamat bershopping.

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Waa cantiknya.. Nampak kemas dan t'susun..

    ReplyDelete
  2. Cantik la Nad.. nampak kemas dan tak de la habuk melekat. akak ni semua barang letak dalam laci sebab habuk banyak. Akak nak beli la satu macam ni.

    ReplyDelete
  3. eh lampu tu samalah dengan kita 😂 duk usha jugak bekas gitu tapi tunggu duk rumah sendiri la haha

    ReplyDelete
  4. Special sungguh simpan barang mekup dalam bekas lutsinar. Boleh nampak dari luar. Cantik tersusun!

    ReplyDelete
  5. Wow cantiknya susunan yang dibuat. :) Memang banyak benda mekap ni.

    ReplyDelete
  6. Barang gila barang makeup. Memang patut ada organizer. Nampak tersusun dan kemas.

    ReplyDelete
  7. Cantiklah storage makeup tu, cermin lampu LED tu pun lawa. Nak usha jugaklah sekaran kat PG Mall.

    ReplyDelete
  8. Kemas kan kalau ada mae up storage. Ai pun suka organize guna make up storage. So, tak bersepah.

    ReplyDelete