Hai assalammualaikum

Facebook sekarang banyak yang berubah..dulu masa nad main facebook is just simple..hanya status, komen, leh upload gambar dan chat..sekrang semua tu still ada lagi tapi makin upgrade..upgrade bagi memudahkan pengguna..Facebook ni banyak kelebihannya, yela dengan facebook kita boleh berjumpa kawan lama, kita boleh create event tanpa menjemput guna kad dan sebagainya..dengan facebook ni la nad kenal ramai blogger..


nad ada kenal seorang BLOGGER..masa ni dia yang add nad..nad jenis kalau nak accept tengok mutual friend dulu..kalau ade kenalan yang berkenaan baru nad accept..then kitaorang chat. Pastu dekat chat ni dia suka pakai icon-icon yang comel-comel..nad godek-godek nad tak jumpa pun..yang jumpa hanya yang senyu, ketawa dan seangkatan dengannya..tapi icon yang die gune macam kucing atas ni tak tau dekat mana..so nad pun cakapla "mana ayie dapat icon ni"..die ajar nad..hahha kuno nad kan..sekarang suka main icon-icon ni..lagi-lagi kucing yang bawak moto ni..

disebabkan kitaorang suka bagi icon kucing ni..ayie pun cakap "nama die piko"..pastu nad pun dengan blurnyer cakap "betul ke nama die piko..mana ayie tau "..die cakap.."hahhaa..saje bagi nama die piko"..hampeh ingat betul nama die piko..hahaha..tapi  comey jugak nama die..hahhaa..dah macam-macam ikon die gune..hahaa..kang nanti semua icon die bagi nama..hahaa..nad suka baca blog die..sebab setiap entry dia ada gambar cantik-cantik...terpegun tengok..entry yang penuh makna..nad takkan miss baca entry die..tapi kadang-kadang termiss sebab sibuk..hehe..

sebenarnyer nad tengah tunggu sesuatu dari BLOGGER NI ...ape die..tunggu..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours