hai assalammualaikum


 Happy Birthday Althea : Jom Shoping dan Menangi Pelbagai Hadiah - 18 July adalah hari lahir nad, dan 20 July adalah Hari Jadi Althea. Kami berdua berkongsi bulan yang sama tapi tarikh yang berlainan..hehee. Dah setahun dah, dan Althea sambut birthday dia yang pertama. Nad pulak yang terlebih excited..hehee..Siapa Althea tu?? Meh nad nak bagitau, Althea bukannya orang, tapi Althea merupakan web online yang menjual produk-produk kecantikan Korea. Jadi siapa peminat barang kecantikan Korea tu bolehla pergi ke laman web althea.kr


Pertama kali nad shoping barang korea dekat althea.kr ni, mula rambang mata. Macam-macam pilihan ada. Tak tau nak pilih mana. Macam ni la perempuan kan. Kalau dah nampak produk kecantikan, tak tentu arah jadinya. Lagi dengan harga yang murah. Nak order bukan susah pun, just pilih, masuk dalam add to bag, isi info addres semua dan bank in..mudah je..Nad spent RM150 untuk beli kesemua produk di atas..hehehe..suka giler. Free shipping pulak tu..kalau pembelian RM150 tau. Macam hadiah birthday kita tau, jauh pulak tu dari Korea. Sampai dalam seminggu macam tu. Cepat je. Teruja sangat barang dah sampai. Warna pink pulak tu..



Nad pilih barang-barang ni sebab keperluan dan barang makeup nad dah nak habis. Bila dapat ni, terus pilih..Antara barang nad pilih
-  Velvet Two Way Cake ( compact powder)
-  It's My Magic Sponge ( sponge foundation)
-  Gold & Royal Jelly Mask Pack
-  Skinny Brush Big Marker Liner ( eyeliner )
-  Selfie Perfect Eyebrow ( lukis kening )

Menarik sempenan Ulangtahun Althea




Althea's Birthday Celebration 20th - 31st July, 2016
- Limited Edition Birthday Box + DIY Party untuk pesanan yang dibuat pada 20/7 dan seterusnya. Sementara stok masih ada.
- Goodies Percuma untuk 1,500 pembeli pertama. Saiz penuh produk kecantikan. Sementara stok masih ada.
- Birthday Giveaway. Pick 3 produk Top selles untuk 100% REBAT! Rebat akan dikreditkan ke dalam akaun anda.

#AltheaTurns1 Peraduan Instagram
- Ni contest yang paling best untuk korang sertai. Bila korang dah dapat kotak hadiah birthday tu, korang hiasla cantik-cantik dan ucap ulangtahun kepala #Altheaturns1.Anda berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah menarik seperti Macbook Air, Ipad Air 2, 6S iPhone, Galaxy S6 Edge, Kamera Canon EOS M10 Selfie, kredit Althea dan kecantikan hamper dari Althea! 
- Hadiah berjumlah bernilai KRW10,000,000 untuk dimenangi. 
- Peraduan bermula dari 20 Julai - 15 Ogos 2016.
Apa tunggu lagi..online yok di Althea Korea..
website : www.althea.kr


Happy Birthday Althea Korea. Semoga terus succes dan terima kasih sebab membuat kami para wanita sentiasa nampak cantik seperti orang Korea..hehehe.. Nah nad share cake denagn Althea..hehee
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Bestnyaaa. Nad terlepas pandang email Althea haritu :'( Rugiii.

    ReplyDelete
  2. cantik kotak dia..warna pink tuuu.. I likee..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..akk yang kurang gemar pink dh terminat pink..hahaa

      Delete
  3. Best x sponge tu? Ada bau x nnt akak kasi feedback

    ReplyDelete
  4. Best kan hadiah althea....weeeeeeeeee

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. hehehe..siapa tak suka barang makeup kak oii..sakan ni

      Delete
  6. wow.. banyak shopping mak ngah
    kak no am for skincare mask n toner dan blusher n pencik eyebrow.

    ReplyDelete
  7. Hye Nadia, this is Mira from Althea. We would like to thank you for joining in our online Birthday Party. We hope you had fun!

    ReplyDelete