hai assalammualaikum


korang msti kenl kan game ni..hahhaa..orang paggil dam ular..padahal ade tangga gak..hhahaha..ni game dulu-dulu mase kite budak2 main kaaann...sekrang pun nad main gak..ceritanyer mse nad praktikal..mse tu ade dpt voucher buku kan..ala yng rm50 tu..pastu and dh x tau nak bli pe..last2 ade member nmnyer hanis cdgkan bli mainan ni sebb kitaorng keboringan..nsb leh gune voucher tu..so dlm tu mainn tu bukn shj ade game dam ular..malah bnyak lagi game..mcm dam, pstu yang kotak2 tu nth ape nm..banyakla..haha..mmg mainan ni dapat merealsekan tension bile pikir kje..hahaa..dan dapat bg tension sebb ASIK JATUH BAWAH BILE KNE KAT ULAR...hahaha..syokla main ni...kdg2 nak smpai hbis lmbt nor disebabkan ular tu..spe yang bertuah menang la die..hehee..


tengokla tu..bukan main khusyuk lagi kitaorng...oo time ni holiday..p tasik shah alam..pstu main dam ni..hahaha...ni bru nmnyer berpicnic..lallala


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. biasenye mainan ni akan digunapakai kt sekolah lepas habis exam. =)

    ReplyDelete
  2. bella benci main game ni , sebab selalu sgt kena turun bawah :(

    ReplyDelete
  3. wahhh., rindu main game nii., hehe dulu selalu main ngan adik2., tp tensyen sebab kalah balik2., haha

    ReplyDelete
  4. hahahaha
    lama xmain game nih
    terbaikkk

    ReplyDelete
  5. Lama ohhh tak main game ni..Jom main dua nak? Hihihi

    ReplyDelete
  6. lama dah xmaen game ni...rindu pulak..hihi

    ReplyDelete
  7. dah lama mun xmen game ni..hihi

    ReplyDelete
  8. natasha..betul2..haha..kalo dh hbis belajr..mainn la dibwknyer..

    ReplyDelete
  9. bella..smela ngn akk..meng pun sekali je..hahaa

    ReplyDelete
  10. melissa..dlm tensyen ade gmbira..hahaa

    ReplyDelete
  11. laskar pelangi...jom2..bila tu..hehe

    ReplyDelete
  12. didey..permainan lama la yang pling best

    ReplyDelete