hai assalammualaikum

Bila Kau Kawin ; Throwback Sanding - Sebelum ni pernah buat entry nikah, boleh tengok link dekat SINI. Disebabkan ramai kawan tanya, bila nad kawin, nah nad belanja gamabr sanding dan outdoor ni..hehehe..memnag nad jarang paparkan gambar mr mafia dalam fb dan instagram. Apatah lagi tag nama dia, memang dia tak approved la. Mula-mula geram jugak, tapi lama-lama pikir, dah dia tak mau, watpe paksa kan. Baik nad selfie sorang-sorang..haahhaha..

Masa ni persandingan belah perempuan. Belah lelaki korang boleh baca SINI. Kalau dah belah perempuan mestilah tema warna biru ye dak..hahahha..sebab nad memang penggemar biru, tengok sahaja blog, tengok sahaja tagline #ceritera si gadis biru..hehehe..Belah nad buat kampung-kampung gitu. Ada gotong royong masa kenduri. Memang best majlis gotong royong ni, bermuafakat ye idok. Sekarang semua nak catering. Bagi mereka mudah dan tak menyusahkan orang. Tapi nad nak amalkan suasana yang meriah dengan pelbagai aktiviti.

Masa ni banyakla benda kene buat. Biasalah pengantin bersiap semua..hehee..Nah kita belanja gamabr sikit la.. 




Banyak lagi aktiviti masa ni. ada renjis, tabur gula-gula, karaoke..tapi kite masuk gamabr sikit jele..ehehe..meh tengok outdoor pulak. Outdoor ni buat dekat pantai remis..




Okla...by-bye..balik dah..suka bergambar tapi penat..hahaha..throwback ler..


Suka pulak time kene dukung..sekarang hampeh dia nak dukung..hahahaha..k bye..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. cantik nyaa akak time sanding.. padan sangat warna biru dengan akak.. hehe :)

    ReplyDelete
  2. HIHI..BETUL Tu..nanti dah pantang lg rindu..tekanan pantang ni lain sikit.. walaupon ada mak kat sisi, tp tetap nak asben jugak..huhu..

    ReplyDelete
  3. gambar yg dekat pantai tu cantik la kak.

    ReplyDelete
  4. cantek la warna biru ni,
    berseri sangat

    ReplyDelete
  5. wahhh. tahniahhh. btw, sy pun baru jadi wife... baru 2 bulan, hee. semoga bahagia selalu. ouh btw, im ur new follower. do follow me back yaa. ;)

    ReplyDelete
  6. Cantik sangattt warna baju pengantin akk.. Ena suka suka suka

    ReplyDelete
  7. cantik sgt warne biru tu...best lak buat throwback ni...tggu anniversary la nak buat nanti~ heee

    ReplyDelete
  8. cantik. memori indah sukar dilupakan ^_^*

    ReplyDelete
  9. Penat bila pk balik masa majlis....hihihi...

    ReplyDelete
  10. Lelaki memang macam tu..sebelum nikah lain..selepas nikah 360c lain..tapi xpe..selagi dia membahagiakan kita..kita terima dia seadanya...kan... Suka baca penulisan Nadia Johari ni...I'am silent reader blog Nadia Johari...1st time komen... Baju kawin Nadia Johari cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Allah..terima kasih zyra..terima kasih banyak2..nad hargai..

      Delete